Over Marc van Emst - Marc van Emst
Carrosseriebedrijf, Carrosseriebedrijf Wijhe, Carrosseriebedrijf Overijssel, Carrosseriebedrijf Olst, Carrosseriebedrijf Raalte, Oldtimers, Oldtimers Wijhe, Oldtimers Overijssel, Oldtimer reparatie, Oldtimer repareren, Autorestauratie, Autorestauratie Wijhe, Autorestauratie Overijssel, van Emst, Marc van Emst, Marc van Emst Wijhe, Oldtimer Wijhe, Marc van Emst Oldtimers, Carrosseriebedrijf van Emst
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Over Marc van Emst

Carrosseriebedrijf Marc van Emst is een eenmanszaak gespecialiseerd in oldtimer restauratie. Ik ben een vakman met passie voor mijn werk. Is een onderdeel niet te koop? Daar laat ik mij niet door tegenhouden, dan maak ik het onderdeel zelf! Oldtimers restaureren is puur ambachtswerk, dat is waar Carrosseriebedrijf Marc van Emst voor staat!

 

Ik ben in dit werk gerold omdat mijn vader en oom een autoschadebedrijf hadden. Mijn vader had altijd een grote liefde voor oldtimers en hij heeft mij dan ook ‘besmet met het oldtimer-virus’. Ik heb de opleiding metaalbewerking gevolgd, en heb daar mijn diploma voor behaald. Ik vind het zo mooi dat ik in dit wereldje terecht ben gekomen, je zou wel kunnen zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt!

Bijzondere oldtimers

Porsches vind ik de mooiste auto’s om te restaureren, zelf heb ik een Porsche 911 waar ik erg trots op ben. Verder ben ik fan van Engelse en Italiaanse auto’s, maar elke andere klassieke oldtimer vind ik een mooie uitdaging om te restaureren. Ik vind het gaaf als een auto een mooi verhaal heeft bijvoorbeeld oorlogsauto’s, oldtimers met een race-verleden of auto’s waar er maar weinig van zijn gemaakt.

Het mooiste aan mijn werk

Ik hou ervan om aan verschillende projecten te werken. Soms zijn dit grote projecten die wel een paar maanden tot een paar jaar kunnen duren en soms ben ik met twee weken al klaar met een restauratie. Het ligt er heel erg aan in welke staat de auto word aangeleverd, soms hoeft er maar een bepaald onderdeel gerestaureerd te worden en soms bijna de hele auto.

 

De relatie met klanten vind ik erg bellangerijk. Het is niet alleen maar de auto, tijdens het restaureren kom je vaak ook meer te weten over de achtergrond van de eigenaar, dat is het leuke aan mijn vak.

 

Meer weten over wat ik doe of wil je graag een keer langs komen voor een kop koffie, neem dan contact op!